Kategorije

Novosti

Velika ponuda Aktivnih i Pasivnih elektronskih komponenata i delova. Preko 16000 artikala na stanju. Mi imamo i što drugi nemaju.

Politika privatnosti

InterHIT electronic d.o.o svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno. Posetom našeg sajta i registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Politika privatnosti.

InterHIT electronic d.o.o se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Politikom Privatnosti opisanom ispod:

• Ko smo mi
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Bezbednost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Marketinške akcije – InterHIT electronic
• Vaša briga
• Kontaktirajte nas

Ko smo “mi”?
InterHIT electronic d.o.o , vlasnik web portala www.interhit.rs je privredno društvo registrovano u Srbiji, sa sedištem u Nišu, Novopazarska 11. PIB 100668865 i u ovakvom obliku postoji od 1992 godine. Svaku ličnu informaciju dostavljenu telefonom ili prikupljenu na sajtu www.interhit.rs garantujemo da ćemo koristiti za ličnu upotrebu, osim ukoliko Vi to niste dozvolili prilikom registracije a isključivo u svrhu primanja promotivnih informacija od strane naše ili kompanija naših partnera.

Koje informacije sakupljamo?
Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa www.interhit.rs sajtom, možemo tražiti od Vas odredjene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama (npr. Ime i Prezime, broj telefona, adresu, datum rođenja... Takodje, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, koje ste stranice posećivali.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane www.interhit.rs :

- Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam dostavite na bili koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom Vašem nalogu, proverom statusa narudžbe ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.
- Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo izlazne informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili odredjene informacije kada vaš Web Browser pristupa InterHIT electronic sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takodje, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete odredjenim stranicama, klikove i drugo.
- Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem imejla na kontakt.
- Telefonski poziv: Sa vremena na vreme nadgledamo i snimamo telefonske pozive za potrebe obuke i poboljšanja kvaliteta naše podrške vama...

Kako koristimo ove informacije
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom politikom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbina
2. Pružanje tehničke podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara
4. Proveru godine rodjenja kupaca u slučaju artikala koji zahtevaju punoletsvo.
5. Administracija nagradnih igara
6. Vodjenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na InterHIT electronic ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Bezbednost podataka
Vaša bezbednost je garantovana jer InterHIT electronic koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom kupovine kod nas.

Ko još može videti vaše podatke
Kako bi smo mogli završiti vašu narudžbu, moramo proslediti odredjene vaše informacije kurirskoj službi koja vam dostavlja paket. Pa tako vaše osnovne podatke može videti Bex express, PostExpress, ili neko od partnera za isporuku paketa kojeg Vi uputite, ali im je naglašeno da dobijene podatke mogu upotrebiti isključivo u svrhu lakšeg i efikasnijeg dostavljanja paketa.
Dodatno, odredjene vaše informacije mogu biti prosledjene ovašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

Marketing aktivnosti – InterHIT electronic
Kada naručujete sa www.interhit.rs, prijavljujete sa za nagradne igre ili drugačije stupate u kontakt sa nama, možemo vam ponuditi da se prijavite na naše email newsletter. Mi se obavezujemo da nećemo bombardovati vaše poštansko sanduče, i da ćemo Vam slati samo informacije vredne pažnje i vašeg vremena, i kako bi smo ostali u kontaktu sa vama.
Ukoliko više ne želite da primate email newsletter, molimo vas da nas obavestite koristeći link naveden u dnu svakog newslettera.

Vaša briga
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za InterHIT electronic Politiku Privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona 018 45-14-136 ili porukom preko naše Kontakt forme.
Ukoliko smatrate da ova polica ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.

Tehnička podrška i Servis
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen od strane InterHIT electronic d.o.o možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
Porukom preko naše Kontakt forme.
• Telefonom na 018/45-14-136 (radnim danom od 9:00-20:00, Subotom: 9:00 - 15:00)
• Postom na InterHIT electronic doo, Novopazarska 11, 18000 Niš, Srbija
• Lično na InterHIT electronic doo, Novopazarska 11, 18000 Niš, Srbija (radnim danom od 9:00-20:00, Subotom: 9:00 - 15:00)
Korpa  

Nema artikla

Isporuka 0,00 din

Ukupno 0,00 din

Korpa Završi kupovinu

Proizvođači

Novosti i Događaji

KUPUJTE KOMOTNO !

Svaka od oko 1700 kategorija artikla ima i prateću fotografiju.

Svaki od preko 17000 artikala, ima u proseku 3 fotografije ili tehničke crteže.

Većina artikla ima popust na količinu koji se vidi kada pogledate detalje artikla.

Bez obzira da li ste prijavljeni ili ne, na našem sajtu vidite količinsko stanje lagera koje se odlikuje veoma velikom tačnošću.

Naša odlika je i BRZA, NAJ-JEFTINIJA MOGUĆA isporuka, DANAS PORUČITE, DANAS ŠALJEMO!

Pratite statuse Vaših narudžbina,
da li je upakovana, poslata, kada...

Ubacite, za Vas interesantne artikle, u listu želja i to u više grupa.

Koristite filter na desnoj strani u kategorijama u kojima je filter postavljen.