Kategorije

Novosti

Velika ponuda Aktivnih i Pasivnih elektronskih komponenata i delova. Preko 16000 artikala na stanju. Mi imamo i što drugi nemaju.

KAB-ISO-M2

KAB-ISO-M2

Kabl za AutoRadio ISO-2 muški par

Više detalja

KAB-ISO-M2

Cena na: sa PDV-om
1 260,00 din
5 247,00 din
10 234,00 din
100 208,00 din

34 komada na stanju


Dodaj u listu želja

Lokacija:

30 drugih artikala u istoj kategoriji:

Korisnik koji je kupio ovaj artikal, takođe je kupio ...

EURO - ISO muški univerzalni konektor za Auto-Radio aparate koji se vezuje na instalaciju automobila (za automobile koji nemaju ili im je isečen ovaj konektor)

O ISO konektorima za Auto radia i Automobile

Većina poznatijih proizvođača Auto radio aparata koristi "svoj" konektor koji na uređajima služe za povezivanje zvučnika, napajanje itd. Isto tako većina svetskih proizvođača automobila takođe koristi "svoj" konektor na kome je dovedeno napajanje i priključci za zvučnike, napajanje antene i slično.

• Kod konektora za auto radio, obično se sa jedne strane nalazi namenski konektor proivođača aparata, a sa druge muški ISO (Euro) konektor.
• Kod konektora za Auto, slično kao i kod aparata, sa jedne strane kabla se nalazi namenski konektror za auto a sa druge ženski ISO (Euro) konektor.

Tako da bi ste po propisu i bez tuđe pomoći povezali radio u svoj auto, obezbedite odgovarajuće kablove sa konektorima. Ako već imate odgovarajući konektor na autu, ne secite ga da bi ste povezali jeftinijim konektorom koji umesto namenskig konektora za Auto ima samo "gole" provodnike. Za malu razliku u ceni Vaš auto radio će biti povezan po propisu, a vi ćete moći za nepun minut da ga "sutra" zamenite novim modelom ili demontirate ako auto otuđujete. Ukoliko ste kupili auto koji nema originalan konektor ili ste se prevarili pa ga već odstranili, onda nabavite kabli sa ženskim ISO konektorom na čijem drugom kraju se nalaze žice (KAB-ISO-2 ili KAB-ISO-2-1B).

Muške ISO konektore neki proizvođači auto radia, a ženske neki prozvođači automobila koriste na svojim uređajima / vozilima kao standardne.

Iz godine u godinu, od modela do modela, kako radio aparata tako i automobila, proizvođači menjaju konektore, pa tako da veći proivođači imaju i po nekoliko vrsta konektora. Oni se razlikuju ili po broju pinova i rasporedu istih ili po veličini konektora, a sve u cilju zaštite svojih proizvoda.

Korpa  

Nema artikla

Isporuka 0,00 din

Ukupno 0,00 din

Korpa Završi kupovinu

Proizvođači

Novosti i Događaji

KUPUJTE KOMOTNO !

Svaka od oko 1700 kategorija artikla ima i prateću fotografiju.

Svaki od preko 17000 artikala, ima u proseku 3 fotografije ili tehničke crteže.

Većina artikla ima popust na količinu koji se vidi kada pogledate detalje artikla.

Bez obzira da li ste prijavljeni ili ne, na našem sajtu vidite količinsko stanje lagera koje se odlikuje veoma velikom tačnošću.

Naša odlika je i BRZA, NAJ-JEFTINIJA MOGUĆA isporuka, DANAS PORUČITE, DANAS ŠALJEMO!

Pratite statuse Vaših narudžbina,
da li je upakovana, poslata, kada...

Ubacite, za Vas interesantne artikle, u listu želja i to u više grupa.

Koristite filter na desnoj strani u kategorijama u kojima je filter postavljen.